Bine ati venit pe pagina PharmaFarm!

PharmaFarm S.A.  este o companie românească al cărei obiect de activitate îl reprezintă distribuția en gross de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Prioritatea PharmaFarm este furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate celor peste 2.500 de farmacii partenere, a unităților spitalicești, precum și a pacienților acestora. Organizația beneficiază de suportul și experiența grupului Gedeon Richter Plc, o companie internațională al cărei succes se datorează angajamentului global faţă de clienţii săi.

În calitate de membru al grupului Gedeon Richter Plc Ungaria, PharmaFarm este un partener de încredere, cu o etică impecabilă și un nivel ridicat de profesionalism. În cele peste două decenii de activitate pe piața românească, am câștigat respectul și loialitatea partenerilor noștri, deoarece i-am ascultat, le-am anticipat nevoile și am depus eforturi pentru a le oferi valoare.

PharmaFarm este o companie responsabilă în ceea ce privește comunitatea, respectând standardele de calitate și integritate și utilizând cele mai bune practici în scopul sustenabilităţii. PharmaFarm va promova întotdeauna sănătatea și se va afla în permanență în serviciul clienților și al pacienților.

În paginile acestui site veți găsi informații detaliate despre profilul companiei noastre, despre portofoliu, despre clienți și colaboratori, precum și despre echipa noastră.

Multumim,
Echipa PharmaFarm