Despre Noi

despre_noi_1 Compania PharmaFarm a fost preluată în anul 2007 de grupul Gedeon Richter Plc, unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa farmaceutică din Europa Centrală şi de Est. Astfel, PharmaFarm devine membru cu drepturi depline al unei organizații internaționale și Gedeon Richter Plc ajunge în prima linie a competitivității, având o producție semnificativă în România și consolidându-și poziția pe piața locală, în ceea ce privește distribuţia și retail-ul.

Având resurse substanţiale şi experienţă dovedită în distribuție, PharmaFarm asigură, prin cele sase depozite regionale, o acoperire teritorială optimă, adaptată nevoilor actuale ale pieței farmaceutice.

Dedicarea, calitățile profesionale și pasiunea membrilor echipei ne asigură performanța și un nivel înalt de comunicare cu partenerii noștri. Eforturile au fost răsplătite, portofoliul de parteneri este în creștere, gama de produse este în continuă expansiune, astfel că, afacerea complexă pe care am construit-o este  pregătită să se dezvolte.

Viziune si Misiune

Considerăm că valorile tradiționale sunt o garanție pentru performanță și succes. Din aceste motiv, principiile ce compun spiritul PharmaFarm și care ne ghidează conduita profesională sunt: angajamentul, progresul, excelența, parteneriatul și munca în echipă.

Suntem conștienți de faptul că, dezvoltarea companiei noastre este condiționată de evoluția continuă a membrilor echipei. Investim în specialiștii noștri în vânzări, în farmaciștii ingenioși și în întreg personalul calificat, având ambiția de a deveni un reper de excelență necondiționată.

Dorim să ne menținem în topul companiilor de distribuție farmaceutică de pe piața locală și să devenim distribuitorul preferat al clienților din țară, prin furnizarea de soluții vizionare și valoroase. Prioritatea noastră rămâne facilitatea accesului la medicație pacientului din România.

Valoridespre_noi_2

Resursa umana este cea mai valoroasa resursa pe care o avem – specialisti in vanzari, farmacisti priceputi si personal de logistica dedicat succesului si satisfactiei clientilor.

Preocuparea noastra este sa asiguram servicii de calitate tuturor clientilor si partenerilor nostri. Consideram ca secretul succesului se afla in consolidarea unor parteneriate puternice cu clientii si partenerii companiei, prin asigurarea suportului necesar cresterii si profitabilizarii afacerilor acestora.

Succesul lor, este succesul nostru!