Parteneri

Managementul strategic şi de specialitate a permis o creştere rapidă a portofoliului de produse și a clienților. În prezent, deservim un număr important de farmacii  din România, respectiv 2.500 de puncte de lucru. Continuăm extinderea portofoliului nostru de clienți la nivel național și plănuim investiții suplimentare în dezvoltarea departamentului de vânzări, care a înregistrat deja numeroase rezultate pozitive.

Furnizori

Avem parteneriate solide, devenite tradiție, cu cei mai importanți producători de medicamente la nivel național și internațional. Printre colaboratorii noștri se numără: Gedeon Richter România, Richter Gedeon Ungaria, Sanofi Zentiva, Sandoz, Terapia-Ranbaxy, KRKA, Biofarm,  Antibiotice Iași, MSD, GSK, Pfizer, Worwag, Laboratoarele Servier, Beaufour Ipsen, Egis, Alvogen Labormed, Alfa Wassermann, Bionorica, Ewopharma, dar și alții.

Produse

În portofoliul extins pe care îl deține compania noastră, se regăsesc peste 4.000 de produse farmaceutice, parafarmaceutice și cosmetice. Actualizam în permanență portofoliul, asigurându-le pacienților diversitatea și disponibilitatea ridicată a produselor.

Construim în permanență legături strânse cu partenerii noștri și venim în întâmpinarea acestora cu soluții de business adaptate contextului pieței farmaceutice din România, menite să susțină progresul.

Pentru a vizualiza catalogul produselor pe care le comercializăm, vă rugăm să ne contactați!